[Video] Lori zaman Jepun tanpa pemandu kah itu?

Lori zaman Jepun tanpa pemandu kah itu?Negara kita pada zaman dahulu pernah dij4jah oleh k0munis dan antaranya ialah ten tera Jepun yang berhasrat menghuni tanah air ini.

Peng0rbanan ten tera zaman dahulu yang bertungkus-lumus serta rela berkorban nyawa ‘membersihkan’ penjajah dari tanah air perlu juga kita ingati.

Walaupun peristiwa itu sudah lama berlalu, namun terdapat juga individu yang mengakui pernah melihat ‘kelibat’ komvnis itu berlegar-legar sehingga menjadi m1steri hingga ke hari ini.

Penampakan lori bergerak tanpa pemandu?
Terbaharu, terdapat kejadian pelik yang mana terdapat sebuah lori lama yang did4kwa digunakan pada per4ng zaman jepun berjaya dirakam.

Menerusi rakaman yang tular itu, lori tersebut kelihatan bergerak sendiri tanpa pemandu yang dikatakan berlaku di sebuah ladang getah di daerah Segamat, Johor.

Video tersebut dikatakan telah dimuat naik oleh seorang pengguna sejak enam bulan lalu, namun ia tular baru-baru ini yang didakwa berlaku di ladang kelapa sawit simang kiri Sime Darby Chaah.

Klip video berdurasi 34 saat itu dikongsikan pada laman YouTube milik Harian Metro dan ia masih menjadi misteri sehingga kini.

Kejadian dilihat berlaku pada siang hari yang mana lori tersebut bergerak lebih kurang 20 meter tanpa pemandu di dalamnya.

Namun kesahihan video tersebut masih lagi menjadi persoalan dan mengvndang pelbagai reaksi daripada pengguna di media sosial.

BACA JUGA : PRN Johor : MUDA dilapor bakal kerjasama dengan PH
Netizen perasan penonton jelita belakang Shuib seiras arwah Siti Sarah
Bubar DUN : MB bakal menghadap Sultan Johor petang ini?