Video ‘bersemut’ Reen Rahim dan suami ditonton lebih sejuta orang, “ada sesuatu yang pelik” – netizen

Video ‘bersemut’ Reen Rahim dan suami ditonton lebih sejuta orang, “ada sesuatu yang pelik” – netizen. Selamat disatukan sebagai pasangan suami dan isteri, pelakon Reen Rahim dan jejaka pilihan hatinya yang dikenali sebagai Encik H atau nama sebenarnya Ahmad Nur Hazim Zainal tidak henti-henti nampaknya menjadi tumpuan ramai. Manakan tidak, Reen Rahim yang lebih popular kerana bakatnya dan jarang terpalit kontroversi menyebabkan ramai tumpang bahagia dengan berita tersebut.

Selepas selama ini berahsia, Reen Rahim telah mendedahkan suaminya itu di majlis perkahwinan mereka yang berlangsung baru-baru ini. Suami kepada pelakon drama Pujaan Hati Kanda ini, Ahmad Nur Hazim Zainal merupakan seorang ahli perniagaan dan penggiat seni.

Disatukan dengan sekali lafaz

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Reen Rahim (@reenrahim)

Walau bagaimanapun, nampaknya satu muat naik video Reen Rahim di satu platform ini menyebabkan dia menjadi tumpuan lebih sejuta kali ditonton oleh warganet apabila rakaman video dia dan suami membuatkan ramai turut bahagia melihatkan kegembiraannya.

Video 'bersemut' Reen Rahim dan suami ditonton lebih sejuta orang, "ada sesuatu yang pelik" - netizen

Sweet, itulah antara komen yang ditinggalkan apabila Reen Rahim dilihat sedang berlatih dengan suami dan nampaknya terjadi pula satu momen sweet yang menyebabkan pula ruangan komen dihujani dengan pelbagai seloroh lucu peminat.

Reen Rahim diusik peminat

@reenrahimmy Helluuu cuami @Hazimzainal4894 ♬ Me Gustas Un Chingo – Alex Luna & DAAZ

Selain Reen Rahim dan jejaka pilihan hatinya itu diusik peminat, hantaran Reen Rahim itu juga dengan pantas menarik perhatian ramai dengan dalam pada masa yang sama menerima lebih 120,000 tanda suka ramai.

‘Aloh alohh sweetnya bersemutlah dik’

Reen Rahim

BACA:

Kecoh dakwaan anak Muhyiddin jadi ‘paderi muslim’, siap ada bukti

Kalendar cuti umum sekolah yang rasmi dah keluar, rancang sekarang

Terkejut tahu Pizza harga RM200 sekotak, bila tengok bahan dia guna ramai terdiam