Tukang kayu pakai bikini ketika bekerja buat hidung netizen berdarah

Tukang kayu pakai bikini ketika bekerja buat hidung netizen berdarah. Seorang tukang kayu wanita menyiarkan video di media sosial menunjukkan dia memakai bikini ketika melakukan kerja-kerjanya, lapor portal berita Daily Star.

Dalam satu video, dia muncul di bengkel dengan memakai bikini dan memotong papan kayu kepada kepingan lebih kecil.

Satu lagi video serupa menyaksikan dia memakai topeng sambil bekerja.

Tukang kayu pakai bikini ketika bekerja buat hidung netizen berdarah
Wanita muda itu merupakan pesohor media sosial dikenali dengan nama HardWoodBunny dan mempunyai lebih 17,000 pengikut di laman YouTube di mana dia menyiarkan klip video rutin hariannya, demikian menurut portal berita The Sun.

Dia kini menguruskan sebuah perniagaan kecil, Stain and Ink untuk menjual produk buatan tangan secara online.

Seorang netizen memberi amaran kepada tukang kayu itu bahawa adalah tidak selamat untuk bekerja dengan menggunakan sedikit pakaian untuk melindungi badannya.

Tukang kayu pakai bikini ketika bekerja buat hidung netizen berdarah

Namun, ramai juga yang teruja dengan kecantikan dan fizikalnya dengan seorang peminat berkata: “Jangan tanya saya apa yang dia lakukan, saya tidak begitu kisah ketika ini.”

Tukang kayu yang bercita-cita tinggi itu yang juga seorang jurulatih peribadi bertauliah, menghabiskan hari rehatnya di gimnasium untuk mengekalkan bentuk badannya.

Dia menjelaskan dalam satu hantaran media sosial: “Sesetengah gadis mahu menjadi kuat, bekerja keras, melakukannya sendiri, Sesetengah gadis mahu menjadi lebih feminin.

BACA:

Guna 4 tips power ini kalau anda masak nasi lemak guna rice cooker

Fizo Omar balas sindiran Mawar ke tu? – “Alhamdulillah Allah masih bagi sabar..”