Terkejut tahu Pizza harga RM200 sekotak, bila tengok bahan dia guna ramai terdiam

Terkejut tahu Pizza harga RM200 sekotak, bila tengok bahan dia guna ramai terdiam. Pizza merupakan hidangan yang berasal dari Negara Itali yang menjadi kegemaran masyarakat di Malaysia. Oleh itu, tak hairanlah pizza wagyu harga kayangan tersebut tular di media sosial dan mendapat perhatian warganet.

Jofliam dan isterinya Cik Epal yang merupakan blogger terkenal pada awalnya memberi pizza wagyu tersebut kepada mangsa-mangsa banjir.

Mereka mendapat pujian daripada netizen dan peminat mereka, dek kerana sikap pemurah dan baik hati. Pizza yang dikatakan berharga RM150 telah tular di laman sosial TikTok.

pizza wagyu

“Dia Guna Bahan Premium Kot..”, Jual Pizza Wagyu Harga Kayangan RM200 Sekotak, Ramai Setuju Harga Dijual Sebegitu

Terkejut tahu Pizza harga RM200 sekotak, bila tengok bahan dia guna ramai terdiam

Sebuah perkongsian di akaun Youtube Muhsin Yusni, seorang youtuber bersama isteri dan anaknya telah membuat tempahan pizza. Kata mereka, tempahan perlu dibuat di akaun instagram Jofliam sendiri.

Tempahan boleh dibuat hanya apabila order dibuka di story Instagram milik Jofliam sahaja. Hanya pembayaran secara tunai sahaja yang diterima.

Menerusi video di akaun Youtube tersebut, Muhsin telah membeli 2 kotak pizza kayangan tersebut dengan RM200 sekotak untuk pakej fastlane.

Apa yang menarik adalah, setiap penghantaran pizza akan disertai dengan doa untuk pelanggan mereka.

Berbaloi Sangat Dengan Harga Macam Tu..

Tidak hairanlah, mendapat sambutan yang hangat dari kalangan warganet kerana memang ternyata pizza mereka sedap dan berbaloi sangat.

“Sedap, daging lembut, roti lembut.” Kata Muhsin dan Aisyah di dalam video mereka.

Tambahan lagi, daging wagyu yang digunakan adalah merupakan daging wagyu gred tertinggi di Australia iaitu Wagyu MB9. Harga yang dikenakan dengan servis yang diberikan adalah sangat berbaloi.

Kualiti yang sebegitu baik kalau dikekalkan akan mendapat lebih banyak kepercayaan daripada orang ramai untuk membeli pizza tersebut.

BACA:

Penyokong Muslim kecam Salah sambut krismas dengan keluarga

Hotel 5 bintang tengah KL ini rupanya milik jutawan melayu, tak semua kenal

‘Baru 2 minggu nikah dah nak keluar buku’, netizen persoal Dai Syed dan Hana