“Tahun ke-9 kami kahwin suami buat perangai, aku teringat nak jumpa ustaz sebab suami nampak lain sangat, tak sangka dia disihir..”

Aku tak pernah meluahkan apa yang jadi kat aku pada orang. Malah family, adik beradik, mak mertua semua tak tau apa yang dah terjadi dalam rumah tangga aku.

Ni lah first time aku menulis. Aku dah 10 tahun berumah tangga tahun ni.

Maaf jika confession ni panjang dan ayat berterabur ya. Aku pun macam confessor “isteri malang”, suami aku curang.

Baca Artikel Penuh