“Suami saya ni sejadah pun jarang sentuh sampai la saya jumpa lelaki ini, saya rasa bahagia sangat sekali lain pula yang jadi..”

“Suami saya ni sejadah pun jarang sentuh sampai la saya jumpa lelaki ini, saya rasa bahagia sangat sekali lain pula yang jadi..”

saya seorang isteri anak 1. suami saya baik, bertanggungjawab tapi dia tak bagus bab percakapan.

ada saja dia nak perli ada saja dia nak m4ki. semua yang saya buat ada saja salahnya.

"Suami saya ni sejadah pun jarang sentuh sampai la saya jumpa lelaki ini, saya rasa bahagia sangat sekali lain pula yang jadi.."

mula² kawin memang menangis je hari² tapi bila dah lama kawin saya jadi tak kesah. hati saya ni macam kosong. dia perli ke dia keluar ke . saya memang langsung tak kesah.

sampai la saya berjumpa sorang laki ni saya rasa bahagia sangat sebab dia dah banyak memberi semangat kat saya ingatkan saya tentang solat 5 waktu, solat sunat, baca al quran setiap kali malam jumaat.

padahal suami saya takpenah ingatkan saya.. suami saya ni sejadah pun dia jarang sentuh. bila ajak jemaah dia kata nanti nak main pubg la nak main ml la tengah layan live movie la..

saya tahu lelaki tak tipu bab solat dia sebab saya selalu sangat nampak dia kat surau tempat keja.. lagipun saya pernah nampak dia dalam surau tengah solat …

Masalahnya Laki tu taktau pun saya dah kawin dia ingat saya j4nda sebab masa opening office baru pun saya pergi dengan anak dengan ayah je … suami pergi lepak nak main pubg katanya.

saya lama2 jadi malas nak layan suami. Dan lelaki tu banyak ingatkan saya bab solat semua perasaan sayang memang ada tapi.. entah la. Dia pun pernah ajak saya jumpa, dan pernah kata mula suka kan saya.

Saya pun asyik teringatkan dia dan bila bersama suami, saya terbayangkan dia. dengan suami pulak rasa kosong. apa ye patut saya buat sekarang.

BACA:

Wanita menyesal minta cerai, 20 tahun berkahwin wanita ini tak sedar rupanya suami sembunyi harta dekat RM64 juta

Ingatkan ada kemalangan ngeri berlaku di Bukit Bintang, rupa ini sebenarnya yang berlaku