Suami kantoi bawa kekasih di pusat vaksinasi, isteri buat aksi kerusi melayang

Suami kantoi bawa kekasih di pusat vaksinasi, isteri buat aksi kerusi melayang

Suami kantoi bawa kekasih di pusat vaksinasi, isteri buat aksi kerusi melayang . Suasana tenang di sebuah pusat vaksinasi di Indonesia bertukar kecoh gara-gara seorang wanita mengamuk dengan melempar kerusi ke arah suaminya kerana didapati curang dengan wanita lain, lapor laman berita Suara.com hari ini.

Menerusi keterangan pada satu video yang tular, wanita tersebut dijadualkan untuk menerima suntikan vaksin pada hari yang telah ditentukan, namun, suaminya dikatakan tidak dapat menemaninya.

Wanita itu kemudiannya meminta adiknya untuk menemaninya. Sampai sahaja di pusat vaksinasi, wanita itu terkejut melihat suaminya berada di situ sambil memegang tangan wanita lain.

Wanita itu lantas menuju ke arah mereka dan menyerang suami serta teman wanitanya.

 kantoi

Lelaki berkenaan dilihat cuba melindungi teman wanitanya dan cuba menjauhkan wanita itu daripada isterinya.

Pergaduhan menjadi semakin serius apabila kerusi-kerusi yang disediakan di pusat vaksinasi tersebut mula ‘terbang’ sehingga menyebabkan orang ramai termasuk petugas kesihatan tergamam melihat aksi tersebut.

Tiada seorang pun yang tampil untuk meleraikan pergaduhan itu, sebaliknya mereka hanya menyaksikan ‘drama’ tersebut sambil melakukan aktiviti vaksinasi.

“Wah, drama Korea dan Indosiar pun kalah kalau begini,” komen seorang netizen.

“Mantap kerusi terbang,” tulis seorang lagi pengguna.

Berita Penuh : https://www.kosmo.com.my/2021/07/30/kerusi-terbang-hempap-suami-bawa-kekasih-di-pusat-vaksinasi/

BACA :Pembohongan yang sukar dimaafkan, kata Ku Li