‘Skandal Mokhtar Senik’ : Serah bukti pun PAS bukan mahu ambil tindakan

Saya di hubungi oleh beberapa orang kawan Pas berkenaan dengan kes mesej lucah dan cubaan Moktar Senik membawa pengguna FB bernama Leena untuk berzina di rumahnya.

Bukan semua orang Pas taksub membabi buta kepada pemimpin tapi saya percaya walau apa bukti yang di tunjukan kepada pimpinan Pas, Moktar Senik tidak akan di ambil tindakan oleh Pas.

Satu persatu kisah kejahatan golongan yang berselindung kejahatan mereka di sebalik pakaian agama di dedahkan tapi belum ada satu pun report polis apatah lagi dakwaan di mahkamah yang saya dapat.

Makanya untuk kes Moktar Senik ini segala bukti, saksi dan mereka yang terlibat dalam memerangkap Moktar Senik hanya akan di beri kepada pihak polis dan mahkamah sahaja.

Untuk kawan-kawan Pas dan ustaz-ustaz yang menghubungi kerana mahu melihat sendiri segala perbualan lucah Moktar Senik dengan pengguna FB bernama Aleena Aisyah kami boleh tunjukan tapi tidak sama sekali akan serahkan bukti tersebut.

Kami menantikan Alex di panggil oleh pihak polis atau surat dari peguam Moktar Senik dan akan serahkan segala bukti kejahatan Moktar Senik kepada mahkamah untuk di bicarakan.

Sumber: