Shuib rimas selalu dikaitkan dengan watie, ini punca sebenar..

Shuib rimas selalu dikaitkan dengan watie, ini punca sebenar..Sedia maklum, hubungan di antara pelawak, Shuib Sepahtu dan Watie Hanafiah sering kali menjadi tumpuan netizen sejak akhir-akhir ini.

Hubungan mereka selalu mendapat perhatian hingga ada yang banyak membuat andaian tidak betul mengenai wanita tersebut dengan mengatakan dirinya bakal menjadi ibu tiri garang buat anak-anak.

Susulan andaian berkenaan, Shuib yang juga merupakan penyampai radio Suria FM turut meluahkan rasa hairan apabila sesetengah netizen memandai menularkan khabar angin tersebut.

Shuib rimas selalu dikaitkan dengan watie, ini punca sebenar..

Kang kalau saya kahwin, nanti orang marah. Bila Anita Baharom kahwin, tak cukup setahun (suami meninggal) tak ada isu pun.

Dalam pada masa yang sama, bapa kepada empat orang cahaya mata itu akui ramai yang mengambil berat tentang dirinya tetapi apabila soal perkahwinan, hanya dia serta pasangan saja yang kenal satu sama lain.

Tambahan Shuib lagi, dia berasa rimas dan senstif apabila diajukan soalan mengenai wanita yang akan mengantikan isteri kesayangan, Allahyarham Siti Sarah.

Sebelum ini, Shuib ada memuat naik gambar makan bersama anak-anak di restoran cef terkenal, Gordon Ramsay, namun hal yang menjadi perhatian apabila netizen terlihat ada satu refleksi tubuh wanita kelibat Watie di cermin belakang Shuib.

BACA:

Patutlah orang cina jarang renovate rumah, rupanya kat sini mereka habiskan duit..

Pakar ramal Ringgit capai RM4 sedolar AS dalam masa terdekat