Sebab ramai cari Bilal, Neelofa akhirnya ‘give up’, siap tunjuk atas katil

Sebab ramai cari Bilal, Neelofa akhirnya ‘give up’, siap tunjuk atas katil. Neelofa merupakan seorang selebriti dan usahawan yang sering menjadi tumpuan buat peminat malah apa-apa sahaja dilakukannya tentu meraih perhatian ramai lalu tular di media sosial. Selain Neelofa, sejak akhir-akhir ini juga, cahaya mata sulung Neelofa dan Haris Ismail yang diberi nama Muhammad Bilal tidak terkecuali daripada mendapat perhatian ramai.

Apatah lagi, Neelofa dilihat semakin terbuka untuk berkongsikan perkembangan Muhammad Bilal dengan memuat naik foto dan video di akaun peribadinya. Meskipun belum sepenuhnya dikongsikan wajah puteranya itu namun Neelofa sedikit demi sedikit berkongsikan perkembangannya kepada peminat.

Sebelum ini juga, Neelofa ada berkongsikan dirinya melatih cahaya mata pertamanya itu untuk tidur sendiri seawal lima bulan yang mana dia telah menyertai kelas demi menuntut ilmu tentang hal itu.

Walau bagaimanapun, terbaharu Neelofa yang dilihat dalam satu muat naik ini menunjukkan gelagat anak lelakinya itu sedang nyenyak tidur di bilik sendiri selepas mendapat permintaan ramai dan turut berceritakan rutin dia bersamanya.

“Semua orang cari awak Bilal. Awak dah seronok tidur tuan kecik.” Muat naik dikongsikan oleh akaun bernama seorangnur tersebut turut menarik tumpuan ramai untuk meninggalkan pelbagai komen terhadap kecomelan Muhammad Bilal yang kini genap berusia 8 bulan.

Sebab ramai cari Bilal, Neelofa akhirnya 'give up', siap tunjuk atas katil

“Jangan lupa tau…”

“Waa ada cctv”

“Pandai Bilal…”

“Comelnya Bilal…”

IMG_20220929_113355

@seorangnur Semua orang cari awak Bilal 😂 Awak dah seronok tidur tuan kecik 🤭 #bilal #neelofa #harisismail #neelofaharis #fyp #foryou #fypage #xyzbca ♬ Milk Tea – Official Sound Studio

BACA:

Wanita akui buat diet 41 tahun tanpa makan, hanya minum air

Penarik beca jadi stress selepas menang ‘jackpot’ RM14 Juta

Rupanya ini maksud sebenar huruf belakang kereta, ‘bertahun pakai baru tau’