Saya hanya perlu kesetiaan, bukan kekayaan dari Azri – Ellie

Saya hanya perlu kesetiaan, bukan kekayaan dari Azri – Ellie. PELAKON dan pengarah, Ellie Suriaty mendedahkan kemanisan rumah tangganya selama 19 tahun sudah tidak dirasai sebelum mengambil keputusan untuk berundur diri dari perkahwinannya dengan Azri Iskandar.

Kata Ellie, perubahan pada Azri sudah mula kelihatan dan dia tidak mahu meneruskan kehidupan bersamanya sebegitu.

“Saya kenal lelaki (Azri) ini 19 tahun atau 22 tahun termasuk perkenalan sebelum berkahwin. Jadi saya tahu perubahannya dari segi body language semua. Jadi saya faham dan saya tak mahu bertanya kerana kita pernah laluinya.

“Kadang-kadang dia seperti tidak hidup di dalam rumah… saya ini bawa pergi makan pun saya dah seronok. Dapat barang pre-loved pun suka kerana bagi saya momen itu bukan lagi barang atau material. Tak perlu pun terbangkan saya ke London atau Paris,” luahnya.

Ellie meluahkan isi hatinya kepada pengacara Datuk Aznil Nawawi dalam program Hard To Heard yang ditayangkan di Astro Ria, jam 9.30 malam tadi.

Saya hanya perlu kesetiaan, bukan kekayaan dari Azri - Ellie

“Dia mudah kahwin dengan saya dan cerai pun mudah… sepanjang hidup dengan dia saya tidak pernah mintak seurat rantai, barang kemas, cincin berlian atau apa.

“Apa yang saya perlukan kesetiaan, saya tidak pernah minta duit sebulan RM5,000 kerana wang bukan isunya… it’s always about love,” ceritanya lagi.

Banyak lagi perkongsian dan luahan yang dibuat Ellie sehingga mengalirkan air mata selepas bercerai dengan Azri pada 17 Mei lalu.

Saksikan semula siaran penuh program Hard To Heard episod Ellie Suriaty yang tersedia di menu Astro VOD (Video On Demand) pada bila-bila masa.

BACA:

“Kenapa ada kamera dalam lori?”, sikit lagi nak kantoi dengan Bos Mydin

Tidak mahu panjangkan kes, keluarga Muhammad Adib tarik balik rayuan

Syed Saddiq tak puas hati ada yang salahkan dirinya padang macam bendang