“Satu hari aku balik rumah awal, masuk je rumah aku terus naik hantu, rumah adik ipar macam dia punya, bawak awek tidur dalam bilik aku”

Berkira – kira jugak lah aku nak bercerita kisah hidup aku, tapi aku nak share kejahatan family in law aku ni biar masyarakat tahu.

Keluarga t0ksik ni WUJUD. Nama samaran yang aku gelar buat diri aku adalah Lily.

Aku kahwin muda. Muda sangat, Lepas je aku habis SPM, aku kerja part-time dua tahun, kumpul duit kahwin dan selamat jalan la hidup bujang aku.

Baca Artikel Penuh