‘Sampai sekarang aku gigil tengok lelaki ‘bogel’ berdiri depan pintu rumah’

‘Sampai sekarang aku gigil tengok lelaki ‘bogel’ berdiri depan pintu rumah’. Zaman sekarang memang kita kena lebih berhati-hati dan sentiasa berwaspada dengan keadaan di sekeliling terutamanya bagi kaum wanita.

Bukan di tempat awam sahaja tetapi pelaku sekarang makin selamba ‘buat hal’ dengan lebih berani dan tanpa ‘sorok sorok’ perbuatan mereka.

Terbaru, seorang wanita mengingatkan penduduk di kawasan Presint 11, Putrajaya untuk peka dengan keadaan sekeliling selepas seorang lelaki yang tidak dikenalinya berdiri di hadapan rumah.

Sampai sekarang masih menggigil ketakutan. Nampak macam dia dah lama aim rumah ni.”
Menerusi perkongsian itu, dia sedar tentang perkara itu selepas diberitahu oleh jiran yang ternampak lelaki itu tercegat di depan pintu rumahnya tanpa memakai baju.

Bukan itu sahaja, dia turut berkata banyak kejadian pecah rumah berlaku di sekitar kawasan tersebut dan ia membuatkannya menjadi lebih cemas kerana takut perkara tidak diingini berlaku.

'Sampai sekarang aku gigil tengok lelaki 'bogel' berdiri depan pintu rumah'

Dengan meremang bulu roma turun, buka pintu. Nampak muka polis terus rasa nak nangis.”

Menjengah komen di Twitter, ada yang berkata lelaki tersebut dipercayai individu yang sama selalu datang makan di medan selera Presint 11 tanpa memakai baju.

Bukan itu sahaja, lelaki tersebut juga didakwa kurang waras dan sering dilihat berada di kawasan medan selera tersebut namun tidak mengganggu orang lain.

BACA:

Pasangan selamba buat transaksi RM34K guna telefon jumpa tepi jalan

Video Uqasha Senrose peluk cium adik ipar sendiri jadi kecoh

Baru kahwin 2 tahun, isteri kata Cat Farish dah lafaz cerai 3 kali