Rupanya ini cara pak arab habiskan duit gaji bulanannya, cara dia belanjakan tu sangat tak masuk akal!

Rupanya ini cara pak arab habiskan duit gaji bulanannya, cara dia belanjakan tu sangat tak masuk akal!

Apabila sudah menjadi kaya raya hingga wang di bank berjumlah jutaan dollar, maka banyak perkara boleh di beli dengan mudah.

Mahu rumah besar,kereta mewah atau pun melancong ke luar negara,semua itu boleh di perolehi dengan mudah.

Rupanya ini cara pak arab habiskan duit gaji bulanannya, cara dia belanjakan tu sangat tak masuk akal!

Sebut sahaja makanan mewah apa yang mahu di makan,maka tidak mustahil terus boleh di hidang di depan mata.

Itu adalah antara kehidupan mewah bagaikan bak raja yang kita bayangkan sering di lakukan oleh mereka yang bergelar orang kaya.

Mungkin ada ramai orang kaya yang sederhana hidup mereka, tidak lupa juga yang sangat bermewah malah melebih-lebih pula.

Jika di Dubai,kehidupan mewah jutawan di sana memang tidak masuk akal.Antaranya :

1 ) Jutawan di sana menghisap shisha AK-47 emas di dalam kereta mewahnya. Jika orang lain menghisap shisha biasa, jutawan di sana memiliki shisha emas yang nilainya berpuluh ribu dollar.

2 ) Jika Aliff Syukri membeli kucing beharga RM 30,000 sudah di lihat mewah, jutawan di sana lagilah mewah. Mereka membawa cheetah berjalan-jalan di bandar bersama kereta mewah mereka seperti memandu Maserati.

3 ) Di Malaysia,jika sesiapa yang memelihara kucing mahal sudah di anggap sangat kaya, di Dubai mereka memelihara singa sebagai haiwan peliharaan. Walaupun ianya terancam dan sangat mahal, namun jutawan di sana tetap membelinya dengan harga tidak kurang dari $50,000 seekor.

4 ) Kenapa perlukan sistem alarm untuk menjaga keselamatan kereta mewah anda? Jutawan Dubai memilih untuk menggunakan singa sebagai alarm keselamatan kereta mereka.

5 ) Kereta mewah bertatahkan berlian memang memukai ramai mata yang memandang. Jika sebuah kereta Mercedes itu sudah di rasakan mahal,nilainya akan makin di tambah dengan meletakkan berlian supaya lebih ekslusif. Kereta ini bernilai lebih dari $4.8 juta di Dubai dan di miliki oleh mereka yang super kaya di sana.

BACA: Walaupun hanya cikgu sekolah biasa, dia berjaya jana peluang pekerjaan kepada ramai orang di dunia, ini kisah cikgu paling kaya dalam dunia