Penganggur digantung sampai mati, bunuh abang ipar cuba rogol adik perempuan

18/10/2021

Penganggur dijatuhi hukuman gantung sampai mati oleh Mahkamah Tinggi di sini, hari ini, selepas didapati bersalah atas tuduhan membunuh abang iparnya. Read More

2 bencana besar akan berlaku, bakal bunuh lebih ramai orang – Bill Gates

12/02/2021

Terbaharu, Gates yang berumur 65 tahun telah diundang ke satu rancangan televisyen dan dia mendedahkan bahawa akan terjadi dua bencana besar pada masa akan datang. ... Read More

Panas !!! Selepas kes Zulfarhan, kes kedua didakwa mati kena buli di UPNM kembali viral

05/11/2021

'Dia disahkan mati lemas, sedangkan dia dipukul sampai cedera organ dalaman' - Kes buli kedua berlaku selepas kes Zulfarhan? Read More

Gempar !!! Mesej tular Khairuddin ditahan di SJR bersama Mawar kini terjawab….

28/05/2021

Wanita yang pernah menjadi isteri kepada pelakon popular Fizo Omar, Mawar Abd Karim itu didakwa dilihat berada dalam kereta yang sama dalam kereta MP kuala ... Read More

Berzina, vandalisme antara kesalahan yang dikesan di pusat kuarantin Kelantan

26/05/2021

Perbuatan vandalisme serta masalah sosial termasuk penghuni melakukan persetubuhan luar nikah adalah antara kesalahan yang dikesan di Stesen Kuarantin COVID-19 di Kelantan. Penyelaras Stesen Kuarantin ... Read More

Lelaki ini bongkar jumlah gaji dan elaun diterima Duta Khas

30/04/2021

Gaji Duta Khas Perdana Menteri Ke Timur Tengah Aku mengemaskan fail dan dokumen urusan parlimen hari ini. ‬ ‪Kebetulan aku temui satu dokumen yang menarik ... Read More

Gempar!!! Polis serbu sarang pelacuran di negeri diperintah Pas

24/02/2021

Astagfirullahaladzim..tak ku sangka , tak ku duga ada macam ni.. Read More

Tular senarai nama pegawai polis sekongkol penjenayah, 2 nama artis turut kena petik

16/04/2021

Tular cerita panas harini, apabila KPN menyelar jawatankuasa disiplin Jabatan yang didakwa menyelindung perbuatan salah laku. Read More

Kompaun RM50K : Pembaca berita Awani “sound direct” otak di lutut secara live di TV

28/04/2021

Berikutan kes peniaga burger Wan Mohd. Faisal Wan Kadir yang dikenakan kompaun RM50,000, warganet di pelbagai platform meluahkan rasa kecewa dan terkilan atas tindakan pihak ... Read More

Najib dakwa dirinya halang Tun M bawa masuk RM1.194 trilion ke Malaysia

29/06/2020

Najib, saya nak bagitau satu rahsia, Tun M ada harta 2.6 trillion di Planet Marikh. Mesti kamu percaya kan? Read More

Siapa 34 pegawai polis dibela “Datuk Seri Nicky Liow’? Akhirnya identiti mereka terbongkar….

05/04/2021

Bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan menggesa agensi penguat kuasa mengambil tindakan tegas tanpa kompromi terhadap 34 pegawai dan anggota yang didakwa 'dibela' ... Read More

Panas !!! Warga asing banjiri KLIA, mahu balik India

21/07/2021

Sebuah badan bukan kerajaan berkata, ratusan pekerja asing terkandas di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Read More

Gempar !!! Netizen dakwa anak MB Terengganu gelar #rakyatsampah

02/06/2021

Sedap anak MB Terengganu meroyan dekat Facebook siap buat hashtag #RakyatSampah. Kau ingat bapak kau siapa? Maharaja? Tak boleh kena kritik? Tahu pun takut sampai ... Read More

Panas !!! Khairy dedah 1,751 kematian dilaporkan babit individu lengkap vaksin

29/09/2021

Dalam jawapan bertulis di Dewan Rakyat, sebanyak 1,751 atau 7.5% kes kematian membabitkan individu sudah lengkap divaksin Covid-19, kata Khairy Jamaluddin. Read More

Gempar !!! Semakan dapati 7 pesawat dari India mendarat di KLIA walau menteri kata ada sekatan

03/05/2021

Hari ini sahaja terdapat tiga ketibaan pesawat penumpang dari India iaitu Chennai dengan pesawat MH6241 pada 4.45 petang diikuti penerbangan dari Delhi (MH190) pada 6.50 ... Read More

Jalin

Jalin hubungan intim dalam ambulan, dua petugas dipecat

21/08/2021

Dua petugas kesihatan unit kecemasan dipecat selepas ditangkap melakukan Jalin hubungan seks di bahagian belakang sebuah ambulans. Read More

Terkini !!! Kementerian Kewangan akan umum Pakej Bantuan Rakyat

28/05/2021

Kementerian Kewangan (MOF) akan mengumumkan pakej bantuan kepada rakyat dan sektor ekonomi yang terkesan susulan pengumuman pelaksanaan ‘total lockdown’ di seluruh negara mulai 1 hingga ... Read More

Gereja bantu hampir 9 tahun, 3 ibu tunggal luah kekecewaan dengan sikap pusat zakat

30/04/2021

3 Ibu tunggal harini tampil membuat sidang media bagi meluahkan kekecewanya kepada Pusat Zakat. Katanya mereka tidak pernah menerima apa-apa bantuan dari pihak baitulmal ataupun ... Read More