Gempar !!! Mesej tular Khairuddin ditahan di SJR bersama Mawar kini terjawab….

28/05/2021

Wanita yang pernah menjadi isteri kepada pelakon popular Fizo Omar, Mawar Abd Karim itu didakwa dilihat berada dalam kereta yang sama dalam kereta MP kuala ... Read More

Berzina, vandalisme antara kesalahan yang dikesan di pusat kuarantin Kelantan

26/05/2021

Perbuatan vandalisme serta masalah sosial termasuk penghuni melakukan persetubuhan luar nikah adalah antara kesalahan yang dikesan di Stesen Kuarantin COVID-19 di Kelantan. Penyelaras Stesen Kuarantin ... Read More

Lelaki ini bongkar jumlah gaji dan elaun diterima Duta Khas

30/04/2021

Gaji Duta Khas Perdana Menteri Ke Timur Tengah Aku mengemaskan fail dan dokumen urusan parlimen hari ini. ‬ ‪Kebetulan aku temui satu dokumen yang menarik ... Read More

Kompaun RM50K : Pembaca berita Awani “sound direct” otak di lutut secara live di TV

28/04/2021

Berikutan kes peniaga burger Wan Mohd. Faisal Wan Kadir yang dikenakan kompaun RM50,000, warganet di pelbagai platform meluahkan rasa kecewa dan terkilan atas tindakan pihak ... Read More

Najib dakwa dirinya halang Tun M bawa masuk RM1.194 trilion ke Malaysia

29/06/2020

Najib, saya nak bagitau satu rahsia, Tun M ada harta 2.6 trillion di Planet Marikh. Mesti kamu percaya kan? Read More

Panas !!! Warga asing banjiri KLIA, mahu balik India

21/07/2021

Sebuah badan bukan kerajaan berkata, ratusan pekerja asing terkandas di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Read More

Gempar !!! Netizen dakwa anak MB Terengganu gelar #rakyatsampah

02/06/2021

Sedap anak MB Terengganu meroyan dekat Facebook siap buat hashtag #RakyatSampah. Kau ingat bapak kau siapa? Maharaja? Tak boleh kena kritik? Tahu pun takut sampai ... Read More

Tular senarai nama pegawai polis sekongkol penjenayah, 2 nama artis turut kena petik

16/04/2021

Sudah berlegar senarai nama Kartel D7 di ruangan muka buku yang bersengkokol dengan penjenayah - penjenayah, min pun tak berani nak siar sebab belum official ... Read More

Terkini !!! Kementerian Kewangan akan umum Pakej Bantuan Rakyat

28/05/2021

Kementerian Kewangan (MOF) akan mengumumkan pakej bantuan kepada rakyat dan sektor ekonomi yang terkesan susulan pengumuman pelaksanaan ‘total lockdown’ di seluruh negara mulai 1 hingga ... Read More

Situasi CAC Shah Alam, lelaki ini dedah KKM berbohong

09/07/2021

saya kongsikan beberapa photo Situasi pada pelbagai pihak, individu atau pertubuhan yg tak henti sejak berbulan lama menyumbangkan pelbagai tajaan makanan sarapan pagi untuk petugas ... Read More

Kena saman JPJ sebab tukar cat kereta, netizen tercengang…

21/03/2021

Cat kereta pun kene saman sekarang..Individu ni cerita bagaimana kena saman,ramai buat netizen terkejut... Read More

Siapa 34 pegawai polis dibela “Datuk Seri Nicky Liow’? Akhirnya identiti mereka terbongkar….

05/04/2021

Bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan menggesa agensi penguat kuasa mengambil tindakan tegas tanpa kompromi terhadap 34 pegawai dan anggota yang didakwa 'dibela' ... Read More

Gereja bantu hampir 9 tahun, 3 ibu tunggal luah kekecewaan dengan sikap pusat zakat

30/04/2021

3 Ibu tunggal harini tampil membuat sidang media bagi meluahkan kekecewanya kepada Pusat Zakat. Katanya mereka tidak pernah menerima apa-apa bantuan dari pihak baitulmal ataupun ... Read More

’Polis tak bagi balik’, ucapan terakhir anak sebelum abah meninggal dunia

29/04/2021

polis tanya 'selalu siapa hantar dan amik?' Aku cakap makcik saya. Then polis cakap 'habis tu makcik mana? Dah mati?' Allah je tahu rasa hati ... Read More

Lengkap

Panas !!! Hampir 30% kes terbaru positif libatkan individu lengkap vaksin – Dr Hisham

04/09/2021

Dari jumlah ini, Hampir 44 ditempatkan di unit rawatan rapi (ICU), 20 daripadanya sakit parah dalam kategori 5 dan memerlukan sokongan ventilator. Read More

Gempar !!! Semakan dapati 7 pesawat dari India mendarat di KLIA walau menteri kata ada sekatan

03/05/2021

Hari ini sahaja terdapat tiga ketibaan pesawat penumpang dari India iaitu Chennai dengan pesawat MH6241 pada 4.45 petang diikuti penerbangan dari Delhi (MH190) pada 6.50 ... Read More

Nadir

Panas !!! Ini respon Nadir Al Nuri setelah dicabar Ebit Lew

23/07/2021

Akhirnya respon Nadir Al Nuri setelah dicabar Ebit Lew, dia akan menunjukkan segala hitam putih berkenaan kerja-kerja kebajikan di Gaza. Read More