‘Pitih abah habis sokmo duk main spin’, Kakak Asif Suhaimi dedah bapa songlap duit anak OKU buat main mesin dan beli pil kuda

‘Pitih abah habis sokmo duk main spin’, Kakak Asif Suhaimi dedah bapa songlap duit anak OKU buat main mesin dan beli pil kuda

Tiada angin tiada ribut perkongsian kakak kepada YouTuber terkenal,

Asif Suhaimi iaitu Siti Nur Atina menjadi perhatian apabila mendedahkan mengenai tindakan bapa mereka yang menggunakan bayaran diterima oleh Asif untuk perkara tidak baik.

'Pitih abah habis sokmo duk main spin', Kakak Asif Suhaimi dedah bapa songlap duit anak OKU buat main mesin dan beli pil kuda

Menerusi perkongsian di Facebook, Atina berkata dia sudah lama menjaga aib bapanya sendiri namun semakin lama dibiarkan semakin menjadi-jadi.

Menurut Atina lagi, dia terpaksa mendedahkan perkara itu kerana tidak tahan dengan tuduhan dilemparkan bapanya yang mengatakan dia mengambil duit hasil kerja adiknya.

Atina turut berkongsikan sehari sebelum raya Asif ada menerima bayaran sebanyak RM7,000 namun hanya RM4,000 saja diberikan kepada bapanya dan selebihnya disimpan untuk keperluan adiknya itu.

Bukan itu saja, Atina mendedahkan pada tahun 2019 bapanya itu pernah memaksa Asif untuk mengugut Syahmi supaya membayar gaji sedangkan bukan waktu menerima pembayaran.

Lebih mengejutkan, Atina mendakwa bapanya sendiri pernah mengambil dadah di depan Asif dan setiap hari Asif perlu menghadap sikap bapanya itu.

BACA:

Orang buka ladang, dia pun nak buka juga! Gara-gara biar 2000 ayam mati kelaparan, penternak dipenjara 2 tahun