Pelakon wanita terkenal dedah jadi mangsa cabul oleh lelaki ini

Pelakon wanita terkenal dedah jadi mangsa cabul oleh lelaki ini. Kisah hitam dicabul seakan-akan menjadi lumrah dalam kehidupan seorang pelakon, tidak kira lelaki ataupun perempuan.

Pelakunya kebanyakan terdiri daripada kalangan mereka yang rapat dengan mangsa tersebut, samada ahli keluarga mahupun saudara mangsa.

Namun kejadian sebegini acapkali disenyapkan oleh ibu-bapa ataupun penjaga mereka demi memastikan masa depan mangsa untuk terus memburu kerjaya sebagai pelakon tidak terganggu.

Seperti kisah yang dikongsi Mstar mengenai pelakon Pamela Anderson yang mendedahkan dirinya pernah menjadi mangsa cabul pengasuh semasa masih kanak-kanak.

Pelakon wanita terkenal dedah jadi mangsa cabul oleh lelaki ini

Menurut Pamela, 55, kejadian itu berlarutan sehingga tiga ke empat tahun namun dia tidak pernah mendedahkan hal tersebut kerana diugut oleh wanita berkenaan.

Gara-gara tertekan dengan tindakan tidak bermoral itu, pelakon Baywatch ini pernah melakukan cubaan untuk membunuh individu berkenaan.

“Dia ugut supaya saya tidak memberitahu ibu bapa. Saya juga cuba melindungi adik saya dari diganggu olehnya. Saya pernah cuba membunuhnya dengan menikam di bahagian hati menggunakan gula-gula,” katanya.

Wanita tersebut bagaimanapun meninggal dunia selepas terlibat dalam satu kemalangan.

Pamela juga pernah berdoa memohon wanita tersebut mati dan dia percaya kemalangan tersebut adalah disebabkan doanya.

Dalam satu kisah lain, dia juga memberitahu pernah menjadi mangsa rogol seorang lelaki berusia 25 tahun ketika dirinya berumur 12 tahun.

Pengalamannya itu dikongsikan dalam sebuah dokumentarai bertajuk Pamela, A Love Story yang bakal disiarkan di platform Netflix bermula 31 Januari ini.

BACA:

Hidup mati KJ dalam UMNO, ‘besar kemungkinan akan dipecat’

Ini 10 senarai wanita islam terkaya di dunia, yang paling akhir paling padu