“Patutlah bila aku mengadu dengan mak mertua suami tak pandai manage duit, dia bela anak dia, rupanya selama suami aku takde saving!”

Aku dan suami awal 30-an, dah kahwin 3 tahun, masih belum ada anak. Aku kerja swasta tetap gaji M40, suami kerja kontrak, every job dapat banyak jugak. Suami aku baik, aku sayang suami aku.

Sebelum kahwin aku dah tau suami aku tiada apa – apa, kereta sendiri pun tiada, aku tak kisah, takpe kita susah senang sama – sama,

Bangun hidup sama – sama. Sebelum kahwin, aku dah kira stabil, dah ada kereta, rumah, kerja tetap.

Baca Artikel Penuh