Netizen pertikai socmed Ebit Lew padam posting ada no akaun

Netizen pertikai socmed Ebit Lew padam posting ada no akaun

Netizen pertikai mengapa media sosial Ebit Lew padam posting ada no akaun. Kita ni, Kalau dipihak yang Benar…Takda apa yang Perlu ditakutkan, hatta Buat Audit pun..

Aku pelik..Apa perlu takut sampai padam Post lama yang letak no akaun untuk mohon derma ?

Apa perlu takut Private kan Post PA mereka dengan gambar Ducati dgn caption, “Berlagak pun Allah Sayang”…

Apa salahnya pakai Ducati jika kita punya pendapatan yang benar..

Apakah cuba Padam dan Edit Post lama dengan deletekan No Akaun semata mata mahu orang ramai percaya yang segala derma selama ini duit sendiri atau Peribadi,.

Jadi fahamkan kenapa 2-3 Minggu ini aku tak layan isu Gaza tu sangat.. lantak lah depa bertekak..Aku cuma mohon dedahkan Jumlah derma yang diterima masuk ke akaun NGO mereka selama setahun..

Netizen

Takkan itu pun susah, Janji dapat tahu jumlah derma pun cukup lah.. tak payah bentang Perbelanjaan.. aku tak anggap depa seleweng pun..Sebab apa aku suruh dedahkan jumlah terimaan Derma.

Sebab aku tengok ramai orang melayu Naif kononnya semua sumbangan datang dari kekayaan dan duit peribadi, pandangan tu salah..

Netizen pertikai mengapa media sosial Ebit Lew padam posting ada no akaun

Lagi pelik, Dia menjawab tuduhan dengan menuduh pulak orang lain.. Suruh pulak orang lain dedahkan Perbelanjaan.. Pelik, Manja macam budak budak.. Banyak juga fakta dan kenyataan yang saling bercanggah, ingatkan nak menulis.. Cuma malam ni malas nak Komen Sambung Esok jer lah.. ngantuk..

Apapun, Allah tetap Sayang kita biarpun padam no akaun..

Sumber:

Jika terlepas:Sudah 15 doktor berhenti sejak 2 minggu lalu, sesetengahnya notis 24 jam