Panas !!! Blogger Umno mahu Anwar diberi peluang sebagai PM

Blogger Umno mahu Anwar diberi peluang sebagai PM. Saya secara live berkata buat apa UMNO nak jadi Kerajaan. UMNO akan jadi hanya sebagai pencuci jamban kerana taik yang tidak di pam oleh Muhyiddin Yassin.

Maka sekarang ini bagi lah peluang kepada Anwar Ibrahim sebagai PM. Jika Tengku Razaleigh Hamzah pula di tunjuk sebagai Perdana Menteri, Dalam kabinet pemulihan negara. Anwar Ibrahim perlu juga di bawa dalam kabinet bertaraf Timbalan Perdana Menteri.

BACA JUGA : Terkini !!! Proses pemilihan PM kesembilan bermula

Jika tidak ada pendekatan holistik dan plural.. Negara tetap kacau. Mahiaddin dan Geng Of Three.. 1. Hishamudiin, 2. Azmin Ali dan 3 Hamzah Zainudin tetap akan mengharamkan UMNO jika PN berkuasa semula.

Semua

Blogger Umno mahu Anwar diberi peluang sebagai PM

Idea hendak mengharamkan UMNO khabarnya bukankah datang dari Hishamudin Husssein sendiri dengan kerjasama Ismail Said masa itu Tim Menteri Dalam Negeri.

Dua-dua orang UMNO. Dan di sokong oleh Hamzah Zainudddin. Juga asal ahli UMNO. Banyak dapat faedah dari UMNO sebelum bertukar wajah jadi katak.

Ini semua puxxmak dalam UMNO. Hishamudin Husssein sedang melobi jawatan Perdana Menteri Interim, kononnya ada hubungan dengan Istana Pekan.

BACA JUGA : Fitnah : Najib akan saman Muhyiddin, Wan Saiful

Apa asasnya nak jadi PM Interim atas nama UMNO.. Khabarnya Zahid Hamidi sudah termakan gula-gula. Tengah nak fikir nak menyokongnya.

Jangan buat gila Mr Presiden UMNO? – zmy
Ogos 16, 2021
Jam 8.20 malam

Sumber :