Muhyiddin kantoi tak kuarantin kendiri, dakwa netizen

Muhyiddin kantoi tak kuarantin kendiri, dakwa netizen

Padan la tiba2 menteri Kanan kata siapa yang balik dar Sabah tak payah kuarantin wajib. Sebab PM sendiri tak kuarantin dan pergi majlis kahwin. 25hb kat Sabah, 27hb dah balik pergi kenduri di Putrajaya.

Lagi best BoraOmbak dah delete post tu, makna memang betullah MY pergi sana sampai kena cover-up. Dengan kes Covid main mencanak sampai 3 angka, PM dan Menteri sendiri tak kuarantin tapi nak suruh rakyat kuarantin.

Apa hukum dia ada set undang-undang yang berbeza untuk menteri dan rakyat jelata Drmaza ? Masih dapat rahmat ka? Cuba bagi fatwa sikit jangan nak duk sembunyi dalam gua. Bab DAP dan Anwar boleh tahu apa dalam hati pula.

Sumber :

https://threadreaderapp.com/thread/1310417250055192576.html?fbclid=IwAR18vVS9ZHMALsXsdQ7Ni6ZNY2nSzwSvABkyuCyrEhJX58LshuO7ttUe7e4

 

COMMENTS