Mira panggil View Chin ‘sayang’, netizen terbayang macam mana Mira ‘mengeletis’ dengan View Chin di Bali

Mira panggil View Chin ‘sayang’, netizen terbayang macam mana Mira ‘mengeletis’ dengan View Chin di Bali

Pernah terpalit dengan pelbagai kontroversi, View Chin dan pekerjanya, Amirah Aqilah kembali bersama dalam siaran langsung selepas beberapa bulan mereka ‘terpisah’.

Menerusi perkongsian di laman Instagramnya, Amirah Aqilah atau lebih dikenali dengan panggilan Mira memaklumkan bahawa dia dan View Chin kini kembali.

Mira panggil View Chin 'sayang', netizen terbayang macam mana Mira 'mengeletis' dengan View Chin di Bali

Difahamkan pasangan itu kembali bersama sempena jualan 7.7 yang diadakan secara langsung pada awal bulan lalu.

Susulan perkongsian itu, View Chin turut memuat naik beberapa video dirinya bersama Mira. Terbaru, video mereka berdua mencuri perhatian netizen apabila Mira memanggil View Chin dengan panggilan ‘sayang’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by View Chin (@viewhau)

Meskipun video tersebut dipercayai sekadar suka-suka dan hanya konten semata, netizen mula berasa ‘loya’ melihat kemesraan yang terjalin di antara View Chin dan Mira. Malah, ada juga yang mengungkit kisah lalu pasangan tersebut.

Terdahulu, kisah View Chin dan Mira menjadi bualan hangat dalam kalangan pengguna media sosial selepas bekas isterinya, Shermine Hau Ah Moi mendedahkan beberapa tangkap layar perbualan mereka berdua di aplikasi WhatsApp.

Wanita itu turut mendakwa bekas suaminya mempunyai hubungan istimewa dengan pekerja tersebut dan menjadi punca kepada keretakkan rumah tangganya.

BACA: Demi cinta, gadis ini gadai maruah sampai 3 kali gugurkan kandungan, akhirnya mandul akibat gugur paksa