Maybank buka jawatan kosong online, graduan digalakkan mohon

Maybank buka jawatan kosong online, graduan digalakkan mohon. Peluang kerjaya dibuka kepada rakyat Malaysia, permohonan boleh dibuat dengan kadar segera sebelum tarikh tutup.

Jawatan kosong di Maybank bagi tahun 2022 merupakan satu peluang keemasan kepada para pencari kerja untuk memulakan Kerjaya di bawah industri perbankan yang bertapak di Malaysia.

Untuk makluman kepada semua permohonan dibuka adalah bagi memenuhi kekosongan jawatan yang diperlukan oleh pihak bank itu sendiri.

Bagi mereka yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong anda boleh ikuti maklumat lanjut berkenaan permohonan jawatan di bawah.

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan?

Maybank buka jawatan kosong online, graduan digalakkan mohon

Untuk makluman kepada semua permohonan jawatan Yang dibuka hendaklah dia buat permohonan secara atas talian sahaja. Permohonan juga hendaklah merujuk kepada kelayakan akademik mengikut jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Jawatan

Jawatan :

SME Plus Trainee Pipeline
Sektor : Swasta (Perbankan)

Taraf : kontrak/tetap

Untuk makluman kepada semua, segala maklumat berkaitan permohonan jawatan kosong oleh pihak majikan adalah berdasarkan makluman rasmi daripada pihak Maybank sendiri melalui iklan yang diwar-warkan. Untuk segala perubahan berkenaan tawaran cerita kosong adalah berdasarkan perubahan yang dibuat oleh Maybank sendiri.

Bilakah Tempoh Permohonan Jawatan Kosong Di Buka Dan Ditutup?

Makluman kepada semua para pemohon permohonan boleh dilakukan dengan kadar segera dan akan diumumkan apabila ditutup nanti. Permohonan jawatan kosong ini dialu-alukan kepada mereka yang daripada graduan yang baru sahaja menamatkan pengajian.

Anda layak untuk membuat permohonan jawatan kosong seperti yang diiklankan oleh pihak majikan.

Apakah Syarat Kelayakan Permohonan Jawatan Kosong?

Bagi syarat kelayakan permohonan jawatan kosong, permohonan mestilah menepati dengan syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh pihak majikan. Berikut merupakan syarat permohonan jawatan kosong:

1. Merupakan warganegara Malaysia

2. Mestilah berumur 18 tahun ke atas

3.Mempunyai kelayakan akademik yang sesuai dengan jawatan yang ditawarkan.

Bagi anda yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong anda boleh membuat permohonan jawatan kosong dengan kadar segera dengan merujuk maklumat di bawah.

Makluman berkenaan permohonan, khusus kepada calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Maybank , anda boleh membuat permohonan dengan kadar segera sebelum tarikh tarikh tutup.

Kepada calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan secara atas talian melalui syarat dan juga penetapan yang ditetapkan oleh pihak majikan sendiri. Anda boleh merujuk makluman dari iklan dari , syarat-syarat dan cara permohonan jawatan mengikut makluman dibawah:

Iklan , Syarat-syarat Dan Cara Permohonan Jawatan Di Maybank

Kepada anda yang berminat memohon jawatan kosong di Maybank, selepas meneliti iklan dan syarat-syarat permohonan anda boleh membuat permohonan segera dan hendaklah menepati syarat-syarat permohonan. Sila ikuti cara permohonan jawatan di bawah.

Cara Memohon Jawatan Kosong Di Maybank Bagi Tahun 2022

Permohonan jawatan kosong boleh dibuat melalui laman rasmi carian kerja Malaysia iaitu Jobstreet.com. Iklan jawatan kosong ditawarkan melalui laman tersebut. Bagi anda yang ingin membuat permohonan, anda boleh ikuti cara-cara dibawah:

1. Daftar masuk akaun di laman jobstreet.com : https://www.jobstreet.com.my. Bagi mereka yang pertama kali memohon, sila daftar dan masukkan butiran lengkap anda dahulu semasa proses pendaftaran akaun.

2. Selepas selesai proses log masuk, anda boleh meneliti dahulu iklan jawatan kosong. Di pautan :

Mohon jawatan kosong di Maybank

3. Permohonan boleh dibuat terus melalui pautan iklan diatas. Selepas selesai membuat permohonan,sila sahkan permohonan anda

Peluang Kerjaya Di Maybank, Peluang Keemasan Graduan

Kepada mereka yang baru sahaja menamatkan pengajian di IPT anda layak untuk membuat permohonan jawatan kosong di Maybank, sebuah bank yang terkemuka di Malaysia. Permohonan boleh dibuat dengan segera dan pastikan permohonan anda adalah menepati dengan syarat yang telah ditetapkan.

BACA:

Jabatan Perangkaan Malaysia buka jawatan kosong besar-besaran

Permohonan online Jawatan kosong di TNB kini dibuka

UiTM buka jawatan kosong, gaji sehingga RM6,000