Lelaki alami tekanan kerana tiada pasangan nekad cabul ayam

Lelaki alami tekanan kerana tiada pasangan nekad cabul 4 kanak-kanak, ayam. Seorang lelaki dari Indonesia tekad untuk cabul empat kanak-kanak yang berusia 5 tahun dan seekor ayam kerana tertekan sudah lama tidak mempunyai pasangan hidup. Sampai macam tu sekali ya!

Menurut laporan Liputan 6, perkara ini terjadi selepas kanak-kanak berkenaan tidak mahu keluar dari rumah. Kemudian, lelaki berkenaan terus cabul ayam peliharaannya untuk memuaskan nafsunya.

Selepas itu, suspek dikatakan telah mengumpan kanak-kanak berkenaan dengan wang sebanyak 2 ribu rupiah sebelum menyentuh bahagian sensetif mangsa dan meminta untuk pegang kemaluannya.

Lelaki

“Saya sakit hati kerana kekasih saya meninggalkan saya, kerana kanak-kanak tidak keluar, akhirnya saya melakukannya terhadap ayam” – alasan suspek ketika disiasat

Disebabkan itu, suspek bakal dikenakan hukuman penjara 15 tahun dan perkara ini dikatakan sendiri oleh Ketua Unit Siasatan Jenayah Polis Tasikmalaya, AKP Hario Prasetyo Seno.

Kalau banyak kali ditinggalkan kekasih sekalipun, janganlah sampai buat macam tu. Apapun, semoga kita semua dijauhkan dari perkara sebegini.

Sumber: https://ohmedia.my/ohtidak/trauma-ditinggal-kekasih-lelaki-ini-cabul-kanak-kanak-dan-ayam-peliharaan/

BACA: Ini senarai kelonggaran penduduk Lembah Klang perlu tahu