Lama tak masuk FYP tiktok, rupanya ini keadaan terkini chef turki yang suka senyum sambil masak

Lama tak masuk FYP tiktok, rupanya ini keadaan terkini chef turki yang suka senyum sambil masak.

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan seorang cheff terkenal dari Turki yang gemar tersenyum lebar memandang kamera sambil memasak hidangan bersaiz besar iaitu CZN Burak.

CZN Burak atau nama sebenarnya Burak Ozdemir yang berusia 27 tahun ini tular di serata dunia sejak beberapa tahun lalu kerana keunikan video yang d!muat naiknya di rata-rata media sosial.

Lama tak masuk FYP tiktok, rupanya ini keadaan terkini chef turki yang suka senyum sambil masak

Namun, baru-baru ini Burak telah memuat naik vldeo memaparkan dia yang sedang terbaring di atas katil di sebuah pusat perubatan dan dikhabarkan menghidapi tumor otak.

Andai kata anda kehilangan saya satu hari nanti, ingatlah saya melalui video-video yang ada..

Lebih menyayat hati, berat badan Burak turut semakin susut dan dilihat semakin kurus. Wajahnya juga kelihatan tldak bermaya seperti di dalam video-video miliknya sebelum ini.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata peminat turut mendoakan kesejahteraan tukang masak itu dan berharap agar dia segera sembuh daripada penyakit yang dihidapnya.

Jangan cakap macam tu, in shaa Allah awak akan sembuh, dengan nama Allah. – Netlzen.

@cznburak❤️❤️🤲🤲♬ ELHAMDÜLİLLAH – 卩卂乃ㄥㄖ ☪

“Video awak sentiasa membuatkan saya tersenyum, saya berharap hanya yang terbaik untuk awak,” tulis seorang pengguna TikTok.

BACA:

Kaya betul, rumah 27 tingkat tapi didiami hanya 5 orang sahaja? Ini latarbelakang pemilik rumah

Ini kisah ahli politik yang jadi agen perisik KGB zaman soviet union, rupanya dia dulu setiausaha politik bekas perdana menteri