Kecoh Remy Ishak menari dengan Maya Karin, kemain mesra! Lain pula yang netizen nampak

Kecoh Remy Ishak menari dengan Maya Karin, kemain mesra! Lain pula yang netizen nampak.

Selepas agak lama berehat dan tidak muncul di kaca televisyen atau filem, pelakon Remy Ishak membuatkan ramai peminat teruja.

Mana tidaknya, Remy kini difahamkan sedang bersiap sedia untuk penggambaran akan datang namun tidak dinyatakan sama ada ia filem atau drama.

Kecoh Remy Ishak menari dengan Maya Karin, kemain mesra! Lain pula yang netizen nampak

Dikutuk Makin ‘Selekeh’ Lepas Kahwin, Remy Ishak Tak Kisah – “Biasalah Peminat Lari”

Meskipun tiada apa-apa maklumat tentang penggambaran tersebut namun video dimuat naik oleh Maya Karin di TikTok meraih perhatian ramai peminat.

Menerusi rakaman itu, Maya Karin dan Remy Ishak dilihat sedang berlatih menari dengan tunjuk ajar seorang jurulatih tarian.

Video itu mencuri perhatian ramai netizen di platform tersebut di mana rata-ratanya memberikan respon masing-masing di komen.

@mayakarin77 👅 #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #foryourpage #masukberanda #masukberandafyp #masukfyp #mayakarin ♬ original sound – Maya Karin

Antara perkara yang ditulis adalah netizen memuji kecantikan Maya Karin meskipun sudah berusia namun ramai turut persoal tentang isteri Remy Ishak.

Mereka tertanya jika isterinya okay sahaja selepas menonton Remy menari mesra sebegitu. Meskipun ada yang berkata ia hanya untuk lakonan dan mereka merupakan kawan baik, namun sesetengah berpendapat ia tidak sesuai.

BACA:

Pelik betul citarasa Bill Gates? Ini 15 perkara pelik yang ada dalam rumah pemilik Microsoft, no.9 tu tak pernah dibuat orang

Kaya betul, rumah 27 tingkat tapi didiami hanya 5 orang sahaja? Ini latarbelakang pemilik rumah