Kata Taman Melawati bukan daerah Gombak, Mas Khan nak ajar netizen

Kata Taman Melawati bukan daerah Gombak, Mas Khan nak ajar netizen. Umum mengetahui Bekas Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin telah tewas kepada Datuk R. Ramanan yang meraih kemenangan sekaligus mempertahankan kerusi Pakatan Harapan (PH) di Sungai Buloh pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15). Perkara itu mendapat reaksi dari pelbagai pihak termasuklah pelakon, Mas Khan yang tampil menitipkan semangat buat Khairy.

Titip Sokongan Buat Khairy

Menerusi Insta Stories, Mas Khan turut mengatakan bahawa dia tetap bersama Khairy yang sentiasa tahu apa yang mahu dilakukan.

“Saya percaya ini bukanlah pengakhiran tetapi permulaan. Dont worry my brother. Saya sentiasa bersama anda tahu apa yang mahu dilakukan. No more ‘otai-otai’ please dah tiba masanya untuk bagi peluang dekat muka baru.”-Tulis Mas Khan

Kata Taman Melawati bukan daerah Gombak, Mas Khan nak ajar netizen

Tampil ‘Sekolahkan’ Netizen!

Dalam pada itu, pelakon filem Abang Long Fadil 2 ini turut sekolahkan seorang netizen yang menghantar DM (Direct Message) dengan menyatakan bahawa Taman Melawati bukanlah berasal dari daerah Gombak.

“Kalau Melawati bukan Gombak habistu Melawati ni apa? Macam nilah dik, abang tak ada masa nak layan korang ni. Apa kata adik pergi Google tulis Melawati terletak di Daerah mana ok?”-Balas Mas Khan

BACA:

DAP setuju MB Pahang dari Umno

Warisan akhirnya sokong Anwar secara terbuka

Sumber sahkan Anwar menghadap Agong petang ini, cukup majoriti jadi PM