Kambing peliharaan gadis ini jadi tumpuan, “minta tidur atas riba je, manja sangat”

Kambing peliharaan gadis ini jadi tumpuan, “minta tidur atas riba je, manja sangat” Selalunya kucing menjadi pilihan bagi orang yang suka memelihara haiwan peliharaan, jarang pula ada yang memilih untuk memelihara binatang lain. Mungkin kerana kucing ini memang kebanyakan rumah akan memeliharanya.

Terkini tular sebuah video di Aplikasi Reel di Facebook sehingga mendapat tontonan ramai iaitu sebuah video anak kambing yang manja, bukan manja yang biasa tetapi memang manja yang terlampau.

Rakaman video itu terlihat seorang wanita yang kelihatan bersama seekor anak kambing yang sedang melompat hendak duduk di ribanya dan wanita itu telah memelvk dan meriba anak kambing itu sambil menepuk seperti mendodoikan anak kambing itu.

Menurut wanita itu, anak kambing itu yang digelar sebagai baby itu sangat manja dengan denganya sampaikan kalau hendak tidur pun anak kambing itu hendak tidur dekat dan bersama dengannya.

Kambing peliharaan gadis ini jadi tumpuan, "minta tidur atas riba je, manja sangat"

Kambing peliharaan gadis ini jadi tumpuan, “minta tidur atas riba je, manja sangat”

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang memuji kecomelan anak kambing itu sambil juga memuji muka anak kambing itu yang terdapat simbol “love” pada mukanya yang membuatkan anak kambing itu seperti nampak istimewa.

BACA:

Nik Amar dedah air di Kelantan terlalu banyak, cuma tak ada tempat nak simpan

RHB mula naikkan BR,BLR 18 Mei ini

Kerana seorang wanita misteri ini, satu Cyberjaya dalam ketakutan!