Jatuh air mata netizen tengok Puteri Sarah dan anak tinggalkan Malaysia

Jatuh air mata netizen tengok Puteri Sarah dan anak tinggalkan Malaysia. Pelakon, Puteri Sarah memaklumkan dirinya dan dua orang cahaya matanya berangkat ke Tanah Suci pada hari ini bagi menunaikan ibadah Umrah.

Tunai Umrah Bersama Anak-Anak

Perkara itu dikongsi sendiri oleh Puteri Sarah menerusi foto di Instagram, yang memaparkan dia dan dua anaknya iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah yang lengkap berjubah ketika berada di lapangan terbang.

“Doakan Sarah & anak-anak ya 🤍.”-tulis Puteri Sarah

Dibanjiri Komen & Doa Netizen

Jatuh air mata netizen tengok Puteri Sarah dan anak tinggalkan Malaysia

Tinjauan Murai MY di ruangan komen mendapati, rata-rata netizen dilihat membanjiri ruangan komen dengan doa agar Puteri Sarah serta anak-anak memperoleh umrah yang mabrur serta dipermudahkan segala urusan, malah ada yang turut meluahkan rasa sebak melihat perjalanan umrah ibu dan anak-anak ini tidak diiringi suami yang juga bapa kepada anak-anak mereka.

“Status berkahwin, kesian anak-anak tak pernah diiringi ayah. Kecil-kecil dah tak rasa semua ni sampai besar nanti rasa jauh. Tapi kalau ni semua rasa bahagia teruskan positif.”

“Sebagai ibu, saya rasa sebak pula tengok gambar ni. 😢 Semoga dipermudahkan segala urusan sis sekeluarga. Semoga mendapat umrah yang mabrur.”

“Take care Sarah. Sampai hati sol tak hantar pun anak bini pergi umrah 😭.”

“Sampai hati sol tak datang jumpa isteri dan anak-anak. Takkan balik rumah ira tu jak pelik la.”

“Semoga mendapat umrah yang mabrur.”

“Terasa sedih bila tengok gambar ni. Terbayang betapa indahnya kalau ada ayah bersama dengan kedua-dua anak-anak ini. Dapat sama-sama menikmati dan mencipta memori indah bersama anak-anak yang semakin membesar.”

BACA: 

Pemuda kacak tawar jadi suami Puteri Sarah – “Saya tak akan biar bidadari cantik bersedih”

Puteri Sarah kata Syamsul dah kahwin di Thailand dengan Ira