Irene akhirnya buka mulut dedah hubungan sebenar dengan Syamsul Yusof

Wanita yang dikaitkan dengan Syamsul Yusof, iaitu Irene Deanna, akhirnya memberikan penjelasan mengenai hubungannya dengan pengarah terkenal tersebut.

Irene, yang berusia 25 tahun, menjelaskan bahawa hubungannya dengan Syamsul hanyalah sebagai kenalan biasa dan tidak lebih dari itu.

“Saya dan Syamsul hanya kenalan, kerana dia adalah teman ibu dan bapa saya. Hubungan kami hanya sekadar bertegur sapa biasa,” katanya.

Irene akhirnya buka mulut dedah hubungan sebenar dengan Syamsul Yusof

Irene dan Syamsul hanyalah rakan.

“Bagi saya, saya tidak mempunyai komen tentang isu-isu yang melibatkan Syamsul Yusof. Kami tidak mempunyai sebarang hubungan lebih dari itu,” tambahnya semasa ditemui oleh pemberita.

Irene juga mengakui bahawa namanya telah menjadi perbualan dalam kalangan netizen dan dia menganggapnya sebagai hiburan dengan berbagai komen yang diterimanya.

Namun, gosip tersebut tidak mengganggu rutin harian Irene.

“Saya terkejut apabila nama saya menjadi viral dan menjadi bualan orang. Saya berbual dengan ibu saya dan berkata, ‘Kenapa ini tiba-tiba terjadi?’.

“Gosip ini tidak sama sekali mengganggu hidup saya. Saya terus menjalani kehidupan seperti biasa. Saya tidak merasa tertekan atau terganggu.

“Saya membaca beberapa komen dari netizen kerana beberapa orang menghantarnya kepada saya. Ketika saya membaca komen itu, saya hanya tergelak,” tambahnya.

Irene juga menjelaskan bahawa khabar tersebut muncul kerana Syamsul terlibat dalam urusan perniagaan dengan syarikat bapanya.

“Itulah sebabnya ia tiba-tiba menjadi viral. Saya bersyukur kerana mendapat lebih ramai pengikut apabila ia menjadi viral. Saya berterima kasih kepada semua yang menyokong saya tanpa disedari.

Irene bersyukur kerana mempunyai banyak pengikut.

“Mengenai gambar yang menjadi tular, sebenarnya Syamsul datang untuk urusan perniagaan dengan syarikat bapa saya. Kami kemudian mengambil gambar bersama seperti biasa, kerana dia adalah teman ibu bapa saya. Kemudian, gambar tersebut menjadi tular,” jelas Irene.

Sebelum ini, Irene menjadi perbualan ramai setelah gambar mesra antara dia dan Syamsul Yusof tersebar luas. Ramai netizen mendakwa Irene adalah kekasih baru Syamsul Yusof.

BACA JUGA :

“Jiran suka paksa mak aku bagi pinjam duit, kemuncaknya dia minta gelang mak aku, dia paksa mak gadai sebab dia takde duit”

“Kerana suami tak romantik jadi punca aku jatuh cinta dengan polis bantuan ditempat kerja yang merupakan suami orang”

Lagi cubaan scam, tindakan pemuda ini layan scam poslaju buat ramai ketawa