Hubungan Zarina dan tunang akhirnya terputus tengah jalan

Hubungan Zarina dan tunang akhirnya terputus tengah jalan. Baru sahaja berkongsi momen bahagia dengan kekasih hati, pelakon kontroversi, Zarina Anjoulie dilihat memuat naik gambar terbaru dengan kapsyen seperti patah hati di ruangan Instagramnya.

Macam patah hati je

Dia juga dilihat menutup ruangan komen di beberapa posting yang dibuat melibatkan tunangnya, Datuk Seri Elzey.

Selain itu, Anju juga dilihat

Hubungan Zarina dan tunang akhirnya terputus tengah jalan
telah menukar kasyen posting sebelum ini yang mengatakan tunangnya mahu dia menurunkan berat badan dahulu sebelum mereka mendirikan rumah tangga kelak.

Gambar & video bersama dah tiada

Menjengah ke TikTok, tunangnya Datuk Seri Elzey juga dilihat sudah memadam akaun media sosialnya. Dia yang sebelum ini menggunakan nama @abot_anjoulie telah ‘lesap’ dan video-video kebersamaan mereka juga sudah tiada.

Hubungan Zarina dan tunang akhirnya terputus tengah jalan

Dalam pada itu, Anju turut memuat naik gambar terbarunya dengan kapsyen berbahasa Inggeris menyatakan dirinya cuba menghindari dari sebarang perkara tidak diingini berlaku.

Walau bagaimanapun, sehingga kini belum ada sebarang khabar dari mereka dan masing-masing sememangnya jarang berkongsi momen kebersamaan sejak bertunang tempoh hari.

Untuk rekod, pada pertengahan Januari lalu, Anju dan pasangan dilihat sibuk membuat persiapan untuk pertunangan mereka.

Hubungan Zarina dan tunang akhirnya terputus tengah jalan

Majlis sarung cincin yang berjalan sederhana juga menghadirkan banyak pujian dan doa memandangkan masing-masing dilihat serasi bersama

BACA:

Guna 4 tips power ini kalau anda masak nasi lemak guna rice cooker

‘Collar ketat sangat’ – Aksi anjing merayu minta orang ramai tolong jadi perhatian