“Gelaran ustaz mana kau dapat, sekolah rendah ke menengah, jadi melayakkan kau untuk bawa title ustaz?”, Soalan Adlin buat Ustaz ini koyak?

“Gelaran ustaz mana kau dapat, sekolah rendah ke menengah, jadi melayakkan kau untuk bawa title ustaz?”, Soalan Adlin buat Ustaz ini koyak?

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok aimanjer908, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana Ustaz Tido yang terkenal di media sosial dengan caranya berdakwah dan memberi ceramah pada orang muda,

"Gelaran ustaz mana kau dapat, sekolah rendah ke menengah, jadi melayakkan kau untuk bawa title ustaz?", Soalan Adlin buat Ustaz ini koyak?

membuat satu siaran langsung di aplikasi Tiktok bersama lagi seorang selebriti yang dikenali sebagai Adlin Aman Ramlie.

Adlin Aman Ramlie vs Ustaz Tido.. Koyak Bila Disekolahkan 😄 - YouTube

Ketika mereka berbual di dalam siaran langsung itu, ayat pedas Adlin Aman Ramlie beri pada Ustaz Tido pula tarik perhatian ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daebakingcosmetics


Netizen turut memberi komen mengenai video klip ini, mengatakan kata-kata yang keluar dari Adlin sememangnya kurang senang bagi orang yang tidak mengenalinya. Ada juga yang mengatakan reaksi beliau sebegitu bukan ingin mencari gaduh, namun hanya gurauan antara mereka berdua sahaja.

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 897.1K penonton, 37.1K sukaan dan 810 komen.

BACa:

Akibat lompat parti, mahkamah benarkan PKR tuntut RM10juta daripada Zuraida

“Berita ini punca saya tak tidur dah berapa hari…”, – nenek ini kongsi berita gembira menang RM41.45j cabutan jackpot Toto