Gara-gara cuba rogol remaja lelaki, dua gadis 15 tahun ditahan Polis

Gara-gara cuba rogol remaja lelaki, dua gadis 15 tahun ditahan Polis.

Dua remaja perempuan masin-masing berusia 15 tahun terpaksa ditahan pihak polis selepas didakwa cuba merog0l seorang lelaki yang di kenali sebagai Iman.

Remaja perempuan yang di kenali sebagai Puteri dan Alia itu didakwa telah mencabuI kehormatan lelaki tersebut.

Gara-gara cuba rogol remaja lelaki, dua gadis 15 tahun ditahan Polis

Iman yang baru berusia 14 tahun dikenali sebagai pelajar pandai dan kacak di sekolahnya telah membuat laporan polis di Balai PoIis Menado, Indonesia pada malam kemarin.

Menurut laporan menado.com dimaklumkan pada awalnya Puteri dan Alia mengajak mangsa untuk berjalan-jalan sebelum pulang ke rumah Puteri ketika orang tuanya tiada di rumah

Setibanya di rumah, Puteri telah mengajak mangsa untuk berbual-bual didalam rumahnya, mangsa yang tidak tahu niat sebenar Puteri mengikut saja kehendak kekasihnya itu.

Ketika berbual, Puteri dan Alia cuba meraba-raba mangsa sehinga ke bahagian sulit, namun mangsa cuba melawan dan menghentikan kelakuan dua remaja itu tetapi Puteri dan Alia semakin menjadi-jadi sehingga memaksa mangsa untuk membuka seluar.

Katanya dalam kejadian itu mangsa dan puteri sempat tarik menarik seluar hingga kemaIuannya terluka dan berdarah akibat terkena zip seluar, Iman berjaya melarikan diri dan melaporkan kejadian itu kepada ibunya sebelum membuat laporan polis.

Ketua Polis Manado Humas AKP Rolly mengatakan, berdasarkan siasatan awal, Puteri sempat membuka baju Iman dan memaksanya untuk melakukan hubungan intim tapi tidak berjaya kerana Iman melawan, katanya.

BACA:

Instafamous sengaja bayar bil makan di restoran mewah dengan duit syiling sekali lain pula lain pula jadi masa nak bayar

“Patutlah dia kata dia benci bila melihat aku, rupanya ini yang suami buat dibelakang aku masa outstation”