Dua lelaki dan seorang wanita ditangkap buat hubungan seks atas jambatan

“Pasangan muda mahukan suasana baru, memilih untuk melakukan hubungan di atas jejantas pejalan kaki di Phitsanulok pada waktu siang.

Jejantas itu terletak di hadapan sebuah kolej teknikal di wilayah itu,” demikian kapsyen hantaran tersebut.

Polis wilayah Phitsanulok, Thailand menahan dua lelaki dan seorang wanita kerana melakukan hubungan intim di atas sebuah jejantas pada siang hari, lapor laman berita Thaiger.

Dua lelaki dan seorang wanita ditangkap buat hubungan seks atas jambatan

Dua lelaki dan seorang wanita ditangkap buat hubungan seks atas jambatan

Akaun Facebook laman berita tempatan, Esor News 2 memuat naik sekeping gambar memaparkan perbuatan pasangan berkenaan melakukan seks di atas jejantas.

Papan tanda besar yang dipasang pada dinding jejantas tersebut didapati menghalang pandangan pemandu yang lalu lalang.

Selepas gambar itu tular, pegawai di Balai Polis Mueang Phitsanulok memeriksa rakaman sistem televisyen litar tertutup (CCTV) dan mendapati sebenarnya terdapat tiga orang yang terlibat ketika kejadian.

Polis berkata mereka melakukannya secara bergilir-gilir, demikian menurut akhbar MGR Online.

Di lokasi kejadian, polis menemui dua bantal dan sehelai selimut tetapi tiga individu tersebut tidak ditemui. Mereka kemudian ditahan selepas dijejaki polis.

Kesemua suspek didenda 500 baht (RM63.75) setiap seorang sebelum dibebaskan. Ketiga-tiga mereka didapati adalah gelandangan dan penagih dadah.

BACA:Mertua, pelakon terhebat, depan kami, dah macam nazak esok nak pergi tak kembali, sedangkan dibelakang, kami tahu apa dia buat”