Budak lelaki menari gaya Pak Maon bikin netizen berdekah

Budak lelaki menari gaya Pak Maon bikin netizen berdekah. Seperti yang kita tahu, kanak-kanak sememangnya mempunyai perangai mereka yang tersendiri dan pastinya banyak tenaga perlu digunakan oleh ibu bapa yang mempunyai anak kecil di rumah untuk melayan karenah mereka yang pelbagai ragam.

Namun, telatah kanak-kanak ini tentunya sangat mencuit hati memandangkan mereka masih lagi n4if dan sangat jujur ketika berkata-kata. Ia tidak kurang juga dapat menghiburkan orang sekeliling yang melihat telatahnya itu.

Terbaru menerusi video tular di laman instagram yang dimuat naik oleh @tv3malaysia, memaparkan seorang kanak-kanak lelaki yang sedang berada di hadapan sebuah televisyen.

Budak lelaki menari gaya Pak Maon bikin netizen berdekah

Apa yang mencvri perhatian ialah gelagat kanak-kanak tersebut yang secara selamba menari mengikut rentak Pak Maon yang merupakan satu watak dalam filem arahan Allahyarham Tan Sri P Ramlee.

“Adik ni memang rare lah! Kecik-kecik macam ni dah layan cerita P.Ramlee. Siap nak joget style Pak Maon tu! Kalau macam ni lah gayanya, teruskan dik minat tu. Boleh pergi jauh!,” tulis @tv3malaysia di ruangan kapsyen.

Video:

@irishshulieyani Ooooo minat Pak maon ekkk 😂😂😂 #fyp #pakmaon #foryou ♬ bunyi asal – IbuFatimah Kassim – IBU FATIMAH

@irishshulieyani Serai ibu tu nak ooiiiiii 😂😂😂 #kakistep #kakistepperak #fyp #foryou #tiktok ♬ bunyi asal – Liya lah siapa lagi🫶🏻🤪 – 𝙈 / 𝙄 ⚡

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 15k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan gelagat kanak-kanak tersebut

BACA:

Menteri disahkan meninggal dunia selepas kena tembak dengan pegawai polis

‘Suami aku licik’, bila semak tiada rekod jenayah syariah, rupanya guna khidmat ‘ulat’ dalam pejabat agama