“Berpuluh tahun aku kenal kamu, kejahatannya tak nampak, dia sangat licik”, Normala Samsudin kecewa

“Berpuluh tahun aku kenal kamu, kejahatannya tak nampak, dia sangat licik”, Normala Samsudin kecewa.

Bekas personaliti televisyen, Puan Sri Normala Samsudin meluahkan rasa kesal terhadap pembantu rumahnya yang dikatakan ‘panjang tangan’.

“Berpuluh Tahun Aku Kenal Pelbagai Jenis Maid” Menurut Normala, beliau sudah mengenali pelbagai jenis pembantu rumah selama puluhan tahun, namun beliau tidak dapat mengesan kejahatan pembantu rumahnya kali ini disebabkan sikapnya yang sangat licik.

"Berpuluh tahun aku kenal kamu, kejahatannya tak nampak, dia sangat licik", Normala Samsudin kecewa

“Berpuluh tahun aku kenal pelbagai jenis ‘maid’. Aku sering bersikap percaya pada kebaikan yang ada pada seseorang pembantu rumah. Tapi yang ni kejahatannya tidak nampak. Dia sangat licik. Pelakon terbaik sinetron. Multi-talented thief.”-Tulis Normala

Redha Dengan Ujian Akui redha dengan ujian, Normala turut menyatakan bahawa biarlah Allah sahaja yang menentukan nasib pembantu rumahnya itu.

“Aku taknak kata apa-apa tentang kejahatan kamu bik. Biar Allah tentukan nasib kamu. Aku ada Allah. Semua itu harta dunia.

Ake redha ujian ini. Kerna aku takut Allah.-Tulis Normala

Normala Samsudin dah jadi nenek


Kuala Lumpur: Bekas personaliti televisyen, Datin Seri Normala Samsudin, 58, kini bergelar nenek apabila anak perempuannya, Ruhila Roslan melahirkan anak sulungnya.

Normala yang begitu teruja, berkongsi berita gembira ini di Instagram.

“Alhamdulillah, sujud syukur atas segala-galanya Ya Allah. Terima kasih atas doa-doa kalian. Ruhila selamat melahirkan ‘baby boy’ (bayi lelaki), dan rasmilah saya sebagai Tok Mama,” kongsinya.

Tidak ketinggalan, dia juga memuat naik beberapa foto Ruhila dan suaminya di wad bersalin di sebuah hospital.

Berita ini turut disambut gembira pengikutnya termasuk rakan-rakan selebriti antaranya Uyaina Arshad dan Datin Alyah yang mengucapkan tahniah buatnya serta keluarga.

Ruhila dan suaminya, Majid Nazli melangsungkan pernikahan dalam majlis serba sederhana ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) pada Januari tahun lalu.

Sementara itu, anak lelakinya, Ashraf Roslan pula melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya Hilyati pada 1 Jun tahun lalu.

BACA: 

Ini 20 tempat yang mengerikan dalam dunia, no.6 tu ada dekat Malaysia rupanya!

Dalam salah satu air dekat McD yang korang singgah tu ada kaitan dengan John Pemberton, siapa dia ni sebenarnya?