Bendera Putih : Kerajaan P. Pinang umum bantuan RM1.04 juta

Bendera Putih : Kerajaan P. Pinang umum bantuan RM1.04 juta

Bendera Putih : Kerajaan P. Pinang umum bantuan RM1.04 juta. Kerajaan Negeri Pulau Pinang telah meluluskan peruntukan berjumlah RM1.04 juta bertujuan mengurangkan beban golongan perlu pada tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini.

Kelulusan yang telah berkuat kuasa tersebut merupakan tambahan kepada bantuan sebelum ini menerusi ADUN sama ada dalam bentuk makanan ataupun lain-lain.

Justeru, mereka yang memerlukan bantuan (bendera putih) boleh menghubungi wakil-wakil rakyat masing-masing.

Kerajaan Negeri telah meluluskan peruntukan berjumlah RM1.04 juta bertujuan mengurangkan beban golongan perlu pada tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kini.

bendera putih

Kelulusan yang telah berkuat kuasa tersebut merupakan tambahan kepada bantuan sebelum ini menerusi Ahli-ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) sama ada dalam bentuk makanan ataupun lain-lain.

Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri telah meluluskan peruntukan berjumlah RM1.04 juta bertujuan mengurangkan beban golongan perlu pada tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kini.

Kelulusan yang telah berkuat kuasa tersebut merupakan tambahan kepada bantuan sebelum ini menerusi Ahli-ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) khas untuk membantu penduduk setempat yang memerlukan bantuan sama ada dalam bentuk makanan ataupun lain-lain.

Justeru, mereka yang memerlukan bantuan boleh menghubungi wakil-wakil rakyat masing-masing.

CHOW KON YEOW

Ketua Menteri Pulau Pinang
Sumber:

jika Anda Terlepas: Boleh bercuti di Langkawi jika lengkap dua dos vaksin – MB