Belajar dari akhlak Salehuddin Al Ayyubi terhadap Ummat Kristian

“Belajar dari akhlak Salehuddin Al Ayyubi terhadap Ummat Kristian dan Salib ketika menawan Al Quds(Baitul Maqdis) begitu juga sejarah Saidina Umar…. Dalam keadaaan Ummat Islam dizalimi, dalam keadaan Perang pun masih menghormati simbol agama lain..

Tidak hairanlah Sallehuddin Al Ayyub dikenang hatta di Dunia Barat.. Tak hairanlah Salehuddin berjaya menawan separuh Dunia sebab punya kebijaksanaan dan akhlak yang baik..ia diakui sarjana barat..

Kalau Ulama berakhlak Buruk, Ashbiyah ,takut dengan Salib seperti pemimpin PAS dan ISMA, Ashabiyah seperti mereka.. Islam hanya duduk di Terengganu dan Kelantan.. jgnkan nak tawan Malaysia, apa lagi Dunia..

Orang barat buat filem tentang Sallehuddin Al Ayyubi pun masih berlaku adil menilai sejarah.. Kalau orang PAS buat filem, sejarah musuh depa hari ini semuanya buruk, walaupun dulu dia memuji mereka..

Orang seperti PAS dan ISMA hanya layak jadi kelompok Zionis yang bangga dengan sejarah rekaan mereka seperti peristiwa Holocaust dan 13 Mei.. (di Malaysia – admin). Sebab Ketuanan Melayu mereka seperti ketuanan Yahudi.. Bangsa dan Agama ada keistimewaan tertentu..”