“Bekas isteri suami label aku perampas tapi dulu dia restu perkahwinan kami sebab aku hamilkan anak suami dia tapi bila kami dah kawen dia buat perangai”

Sungguh Deritanya saya bila suami masih rindu dan nak kawen balik dengan bekas isteri dia.

Lebih sakit bila saya nak berpisah dengan suami tapi tak boley.. saya akan jadi mcm gil4 t4lak.

Saya menangis mcm kena histeria. Padahal dulu saya pernah bercerai dengan suami pertama tak ada setitis pun airmata

"Bekas isteri suami label aku perampas tapi dulu dia restu perkahwinan kami sebab aku hamilkan anak suami dia tapi bila kami dah kawen dia buat perangai"

saya yang tump4h tapi dengan suami yang ni saya macam orang gila bila nak berpisah dengan suami.

Bekas isteri suami label saya per4mp4s. tapi dulu dia yang restu saya kawen dengan suami sebab saya hamilkan ank suami dia tapi bila kami dah kawen dia buat perangai tak nak bermadu dan akhirnya dorg pun bercerai dan mula dari situ bekas madu saya mula c4n4ng keburukan saya dan hasut anak2 jugak sedara mara sebelah suami bnc kan saya tuduh saya bm0hkan suami.

kata saya cuma nak kks harta. Allahu kenapa hati dia terg4mak tuduh saya macam2 sedangkan dia sangat alim bertudung labuh dan pergi ke mekah 2 kali dah. Dia tak pernah mengaku dia yang restu saya untuk suami tapi alih2 dia kata saya r4mpas suami dia.

Dan suami saya pulak cuba berbaik dengan anak2 lebih dari dulu sebab tidak mahu orang cakap dia cuma gil4kan bini baru sahaja. Tapi nampaknya smpai terlebih2 hingga sembunyi2 dari saya dan beberapa kali kantoi rupanya dia nak berbaik dan nikah semula dengan bekas isteri. tapi bila bekas isteri dia tahu kami masih suami isteri dia meng4muk lagi suruh suami ceraikan saya. katanya dia tak nak bermadu dengan saya.

Dia tak bagi anak2 dia dekat dengan saya sbb saya perempuan kt0r dan suami pun ikut cakap dia sebab tak nak berpisah dengan anak. kalau tak dia tak bagi jumpa anak2. suami punya ikut cakap dia.

Yang paling saya sedih sangat baru2 ni saya ternampak kat fon suami dia screen short gambar lama dia sekeluarga dr fb dan bagi saya. Saya rasa suami terpaksa jer kawen dengan saya sedangkan dia masih nakkan bekas isteri dya tapi sebabkan bekas isteri dia degil taknak bermadu suami terpaksa pendam perasaan dia dalam hati.

Tapi saya perasan suami dah lain dengan saya.. sekaramg dia suka m4ki h4mun saya hina saya dengan anak2 saya sebabkan kami asal orang susah. macam2 perbezaan dengan anak2 suami.

Ikutkan hati ni dah h4ncur lebur dengan kata2 suami tapi saya hairan saya tak boley hilang dia saya tak boley nak lupa dia saya akan jadi histeri4 bila tak dengar suara dia. Apa saya nak buat…hati dah berbelah bagi tapi saya tak dapat buat apa2 keputusan.

BACA: Akhirnya bekas Mufti Wilayah terpaksa masuk campur kes lafaz akad nikah Sabri Yunus