Angkasawan tergamam lihat Makkah dan Madinah terang benderang dari angkasa lepas

Angkasawan tergamam lihat Makkah dan Madinah terang benderang dari angkasa lepas.Angkasawan Anatoly Ivanishin Mengatakan Makkah Dan Madinah Begitu Terang Dilihat Dari Angkasa Lepas Ketika Waktu Malam

Seorang lagi Angkasawan menyatakan tentang betapa menakjubnya Kaabah dimana Angkasawan berkenaan memberitahu demikian kepada pelajar Arab Saudi yang menyertai program Persatuan Kembara Angkasa Lepas.

“Ketika berada di angkasa lepas, kami tidak berdepan dengan masalah untuk merakam gambar bandar raya di bumi pada siang hari.

Imej Mekkah, Madinah yang begitu terang diambil dari Angakasa Lepas

“Tetapi, sebelah malam, ia begitu rumit dan anda perlu menggunakan teknik khas. Namun, saya berjaya merakam gambar beberapa bandar waktu itu.

“Yang mengejutkan saya, ialah Makkah dan Madinah begitu terang berbanding bandar lain di seluruh dunia ketika waktu malam,” kata angkasawan Anatoly Ivanishin.

Angkasawan tergamam lihat Makkah dan Madinah terang benderang dari angkasa lepas Angkasawan tergamam lihat Makkah dan Madinah terang benderang dari angkasa lepas

Menurutnya, bandar lain tidak begitu jelas ketika itu tetapi pemandangan Makkah dan Madinah begitu menakjubkan dan tidak diduga. SUBHANALLAH Cantik..

Permandangan atas Mekah dan Madinah dari stesen angkasa lepas(ISS) yang dimuatnaik oleh seorang angkasawan Rusia,Anton Shkaplerov dilaman Twitter miliknya.

Angkasawan tergamam lihat Makkah dan Madinah terang benderang dari angkasa lepas

Tonton:

BACA JUGA: Perbicaraan 1MDB akhirnya bermula di Amerika Syarikat

Markah turun naik waktu Big Stage, Tok Ti tampil buat penjelasan

Ini cara nak jimat minyak kereta yang ramai belum tahu